Amalia Kinderkliniek

Kerkrade

Op hetzelfde kavel van de amalia kliniek hebben wij de kinderkliniek ontworpen. Kinderen leren omgaan met de tandarts en voorbereiden op de toekomst via een creatieve benadering. De onderzeeer Jaques Cousteau, de Calipso. Spannende donkere hoekjes en gekke raampartijen, een rondreis waar je kan dromen en ontdekken.

Lees meer

Amalia Kliniek

Kerkrade

In het voormalig postkantoor vestigd zich een tandheelkundige kliniek. Met een duidelijke visie. Zij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen. Dit zie je in detail terug in het interieur en hun vooruitstrevende werkwijze. Lichte, vriendelijke ruimtes. De basiskleuren zijn wit en bruin.

Lees meer

Aquarijn tandartsen

Alphen aan den Rijn

De basiskleuren zijn wit en grijs. Het accent is gelegd met aquatinten, deze worden in elke ruimte op een andere elementen toegepast. Het brengt spanning met zich mee en het maakt je flexibel in toekomstige keuzes. Open en gesloten ruimtes met slimme opbergsystemen en een zichtbaar gescheiden routing voor patiënten.

Lees meer

Centrum voor Parodontologie

Tilburg

De patiënten- en personeelsrouting is in het ontwerp volledig van elkaar gescheiden. Dat betekend dat personeel vanuit de behandelkamers buiten het zicht van de patiënt naar de sterilisatie kunnen lopen. Daarbij is de teamruimte (kantoren, omkleedruimtes, toiletten voor personeel en de kantine) achterin het pand geplaatst, zodat deze geheel uit het zicht van de patiënt blijft.

Lees meer

Leidseweg Tandartsen

Voorschoten

Er is gekozen voor een open en warme omgeving waar de afstand tussen de praktijk en de patiënt zo klein mogelijk wordt gemaakt. De basiskleuren wit, oud roze & olijfgroen geven de ruimtes hun eigentijdse uitstraling. De oude stijlkenmerken van het gebouw, de hoge plafonds en authentieke raampartijen zijn behouden en versterkt als verbindend element door de toepassing van kleur.

Lees meer

Tandartspraktijk Care Dental

Den Haag

Care staat hoog in het vaandel bij deze praktijk. De praktijk wordt omarmd door glas. Privacy gewaarborgd door hoge positionering met een adembenemend uitzicht. De care visie van deze praktijk met een specialisme in kindertandheelkunde ziet men terug in het interieurontwerp door de keuzes van open en gesloten wanden, combinatie van functies, materialen en kleurgebruik.

Lees meer

Tandartspraktijk Dieleman

Middelburg

De vooruitstrevende visie van deze praktijk zie je terug in het interieur door de keuze van speciaal gekozen kunst, meubilair, materiaal en kleurgebruik. De basis kleuren wit en grijs geven de ruimtes een serene sfeer. De natuurlijke accenten van het echte hout worden in elke ruimte op een andere manier toegepast naar functie.

Lees meer

Tandartspraktijk Waanders

Zelhem

De praktijk moest passend zijn bij hun huisstijl en logo, maar vooral ook bij hun patiënten en de locatie van de praktijk. Vandaar dat we gekozen hebben voor rustige natuurtinten, in combinatie met een hout textuur, die past bij de natuurrijke omgeving rondom de praktijk.

Lees meer